Що значить повідомлення «Ви перевищили кількість користувачів?»

Це повідомлення говорить про те, що в програму увійшло кількість користувачів більше, ніж Ви придбали ключів (ліцензій на програму).

Є 2 варіанти вирішення:

  • Докупити нові ключі (ліцензії на програму), якщо кількість користувачів дійсно збільшилася.
  • Перевірити, можливо деякі користувачі зайшли в програму кілька разів, або не закрили програму при виході з сервера терміналів. В такому випадку необхідно завершити зайві сеанси користувачів.

Як перевірити активних користувачів програми:

  1. Зайдіть в програму під користувачем «Адміністратор».
  2. Перейдіть в розділ «Налаштування й Адміністрація – Підтримка й обслуговування».
  3. Натисніть кнопку «Активні користувачі».
  4. У вікні Ви побачите список активних користувачів програми і дату входу. Якщо деякі користувачі увійшли в програму кілька разів – необхідно завершити зайві сеанси користувачів.
  1. 5
  2. 4
  3. 3
  4. 2
  5. 1
(7 голосів, в середньому: 5 із 5)